Oscar DA-1000 Pure ZwartEen vraag over dit product?


Oscar DA-1000 Pure Zwart

De Oscar DA-1000 Pure Zwart slowjuicer is de eerste enkele vijzel machine waarbij u zelf het pulpgehalte kunt regelen. De Oscar DA-1000 slowjuicer heeft een nog beter rendement en hogere sapopbrengst dan de vorige Oscar slowjuicer. De knop waarmee u het pulpgehalte kunt aanpassen geeft u de mogelijkheid om meer of minder druk in te stellen. De enzymen en voedingsstoffen blijven gegarandeerd bewaard wanneer u groente en fruit met de Oscar DA-1000 slowjuicer verwerkt. De Oscar DA-1000 slowjuicer is een multifunctionele machine waarmee u, naast verse gezonde sappen, ook maaltijden maakt.

Oscar DA-1000 Slowjuicer populair

Het sap van de Oscar DA-1000 vergelijken met sap dat uit een sapcentrifuge is niet mogelijk. Een sapcentrifuge gebruikt duizenden toeren om het sap uit het voedsel te slingeren. Hierdoor ontstaat warmte en beschadigt de celstructuur van het voedsel. De Oscar DA-1000 kneust sap moeiteloos uit groente, fruit en tarwegras op slechts 63 tot maximaal 75 rotaties per minuut. De Oscar DA-1000 kan zelfs sap uit dennennaalden extraheren. Omdat het sap delicaat geperst en gekneusd wordt, blijven essentiële vitamines, mineralen en voedingswaarden bewaard in het sap. De machine wordt niet warm en de celstructuur blijft in tact. Deze koude persing garandeert de beste kwaliteit sap. Het is dan ook niet voor niets dat de Oscar DA-1000 slowjuicer steeds populairder wordt.

Praktisch en veelzijdig

De Oscar DA-1000 Pure Zwart is technisch een alleskunner. In meerdere Oscar DA-1000 review omschrijvingen wordt de machine gewaardeerd vanwege de mogelijkheden. Naast het extraheren van sap uit fruit, groente, bladgroentes, tarwegras en andere gezonde producten, kunt u de Oscar slowjuicer ook als keukenmachine gebruiken. De Oscar DA-1000 maakt de basis voor soepen en sauzen, pureert babyvoeding en maalt meel en koffie. De machine snijdt en hakt vlees en vis, knoflook, gember, radijsjes en nog veel meer. Maak heerlijke nougat van hazelnoten of amandelen en bereid gezonde desserts en smoothies. Met het speciale opzetstuk maakt u zelfs verse pasta. Als u de Oscar Neo DA-1000 koopt, dan krijgt u een veelzijdig apparaat waarmee u vrienden en familie verrast met de heerlijkste verse gerechten en sappen. De diepzwarte kleur van de machine is echt mooi en heeft een professionele uitstraling.

Eigenschappen Oscar DA-1000 Pure Zwart slowjuicer:

  • Degelijke horizontale slowjuicer in een mooie zwarte kleur
  • Mogelijkheid om pulpgehalte aan te passen
  • Enkele vijzel met een snelheid tussen 63 en 75 RPM
  • 150 Watt krachtige motor met 20 jaar garantie
  • Onderdelen gemaakt van sterk Ultem plastic met 5 jaar garantie
  • Gewicht 6,36 kg
  • Afmetingen LxBxH: 250mm x 180mm x 226mm
  • Gemakkelijke draaghendel
  • Extra accessoires voor het maken van pasta en andere gerechten

Bestel Oscar DA-1000 Pure Zwart Vandaag, Morgen In Huis!

€ 329,00

Deel Deze Pagina

Lage verzendkosten
Bij een bestelling tot 50 euro zijn uw verzendkosten slechts €2,50. Bestellingen daarboven zijn de verzendkosten voor ons.
Veilig winkelen
Uw bestelling is bij Vita5.nl in goede handen. Ons betalingssysteem verloop via een beveiligde verbinding, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor onveilige praktijken. Wij ondersteunen betalingen van o.a.:
Tevredenheid gegarandeerd
Vanaf het moment van uw bestelling is uw tevredenheid onze zorg. Wij zorgen dat het product zo snel als mogelijk en in perfecte staat bij u arriveert.
Webshop Keurmerk
Vita5 is lid van het webshop keurmerk. Dit keurmerk betekent dat u 100% veilig bij ons kan bestellen. Tevens is uw betaling via onze beveiligde verbinding in goede handen.

Andere Veelverkochte Slow Juicers